top of page
Wij verzorgen de hele keten van het eerste idee & songwriting tot mastering, publishing & marketing

ONS TEAM

Wij zijn best een beetje trots op iedereen die meewerkt in het team, en daarom stellen we ze hieronder voor.

Cis Kroezen

Gitaar

Cis begon met gitaar toen hij 8 was en startte op zijn 18e aan het conservatorium te Haarlem, waar hij in 2019 afstudeerde met de richting pop/sessie en als hoofdvak gitaar. Cis heeft gewerkt en het podium gedeeld met artiesten als Jasper Erkens, Kimberly Fransens, Benjamin, Jacqueline Govaert en Bente. Hij is gitarist en songwriter bij zijn band Traudes. In 2018 debuteerden zij met hun album ‘CRLS&GRLS’ bij Sony Music. Zij verlegden hiermee de grenzen van Hip Hip en (elektronische) pop en stonden op vele grote podia, waaronder Concert At Sea, Appelpop, Paaspop, De Melkweg, Noorderslag en Bevrijdingspop Haarlem. Cis verzorgde live optredens voor Radio 3, Radio 2, Veronica en De Wereld Draait Door en speelde voor All Together Now van RTL 4. Hij is een zeer gevarieerd artiest: Rock, Jazz, Funk, Blues, Hip Hop, Trap Soul… De ene keer is het net alsof Brian May zelf de solo heeft ingespeeld, de andere keer is lijkt het of er een studiomuzikant van Motown uit de jaren ’70 in een time loop terecht is gekomen.

  • Instagram
Ciz Kroezen
Evelien

Evelien Graat

Violiste

Evelien ziet het als haar levensmissie om muziek te maken vanuit de harten van
kwetsbare mensen, specifiek kinderen. Sinds haar kindertijd schrijft zij poëzie en zij
speelt viool sinds ze vijf jaar oud is. En dat hoor je terug in de producties! Evelien
studeerde aan de ‘Vrije Muziek Akademie’ en begon met songwriting op haar 21 e . Als
vioollerares werkte zij gedurende 7 jaar voor het ‘Leerorkest’ in Amsterdam. Al deze
ervaring komt terug in haar functie van directrice bij de stichting Sounds For Freedom.

  • Facebook
Amsterdam Olympic Records verzorgt de hele keten van het eerste idee & songwriting tot masterin

Jaap Kroezen

Mastering

Jaap is zeker weten de master van de master! Zelfstandig muziekproducent en multi
instrumentalist. Vormt samen met Mike van der Meer the Jaike. Schrijft, componeert en
produceert old school reggaemusic. Als Jaap van een nummer de master verzorgt, is het net
alsof een tovenaar aan het werk is.

  • LinkedIn
Jaap
Detone

Renzo Kloosterman

Bass & drum booster, sounds & mix

Renzo is een componist en muziekproducer die houdt van experimenteren. Ook is hij afgestudeerd als muziektherapeut, waardoor hij graag componeert aan de hand van bepaalde emoties. Daarnaast is het zijn doel om de luisteraar mee te nemen in een uniek verhaal, dat hij schetst met behulp van uiteenlopende muzikale elementen. Hij creëert veel verschillende soorten muziek, van underground hip hop tot eigentijdse klassieke muziek en van house tot soundscapes. Op dit moment studeert hij Muziek & Technologie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en werkt hij in zijn vrije tijd als DJ/Producer onder de naam Detone, samen met een goeie vriend van hem. Als geen ander is hij in staat de drum & bass sectie te boosten en een vleugje magie toe te voegen in zijn werk als mixer.

Rebekka Bremmer 

Engelse Teksten

Rebekka is een Nederlandse romanschrijfster en tevens native speaker Engels. Ze schrijft, geeft les, redigeert, coacht en vertaalt (Engels-Nederlands). Ze brengt orde aan in de schrijfchaos en begeleidt mensen en laat een vonk overslaan in hun creativiteit. Ze zorgt ervoor dat Engelse popsongs tekstueel niet zijn te onderscheiden van producties uit Londen of New York.

Rebekka
Ontmoet de partners van Amsterdam Olympic Records, Renze Kloosterman, Jaap en Ciz Kroezen : Team
Het Team van Amsterdam Olympic Records, Michiel Mulder, Evelien Graat, Esther Spee en meer toppers
Esther

Esther Spee 

Vocal coach

Esther stond met haar eigen voorstelling in de Kleine Komedie in Amsterdam maar dat voelde als bijzaak: lesgeven bleek haar echt passie te zijn. Zij heeft haar stem beter leren gebruiken nadat wat een charmante heesheid leek stemknobbels bleken te zijn. Ze besloot om het podium te laten voor wat het is, en zich zich volledig te storten op het zangles geven. Ze bleef bijleren en ontwikkelde haar eigen zangmethode; The Olympic Voice Methode.
Esther heeft een aantal jaren een eigen jeugdtheaterschool gehad (Theaterschool Het Nest) en is de oprichter en eigenaar van Zangschool Oud Zuid. Ze werkte met deelnemers van diverse tv programma's zoals The Voice Kids, coachte diverse zangers bij cd opnames en was zangdocent bij de musical Billy Elliot.
Inmiddels traint ze nog uitsluitend (aspirant) zangers en zangeressen die in een korte tijd grote stappen willen maken in hun vocale mogelijkheden.

  • Instagram
Bij Amsterdam Olympic Records werken we met Vocal Coach Esther Spee aan muziekproducties
bottom of page